Textile personalizate

Textile personalizate pentru angajații si clienții dvs.

La Tempera, înțelegem multitudinea de nevoi pe care le are fiecare companie, de aceea echipa noastră e pregătită să îți ofere cele mai bune soluții în materie de personalizare textile.

Venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, cu o gamă variată de mărimi și culori la textilele personalizate, stocuri mari, prețuri avantajoase, dar și un print rezistent.

Personalizare textile pentru campanii publicitare

Personalizăm tricouri polo, tricouri simple la baza gâtului, cămăși, bluze, uniforme, șorțuri, în diferite mărimi, atât pentru damă, cât și pentru bărbați și copii în atelierele Tempera la preț de producător.

Subcategorii

  • Tricouri

    Tricouri personalizate pentru angajații dvs.

    Înțelegem multitudinea de nevoi pe care le are fiecare companie, de aceea echipa Tempera e pregătită să îți ofere cele mai bune soluții în materie de imprimare tricouri.

    Personalizăm tricouri polo, tricouri simple la baza gâtului, cămăși, bluze, uniforme, șorțuri, în diferite mărimi, atât pentru damă, cât și pentru bărbați și copii.

    Tricouri imprimate cu print rezistent

    Tricourile sunt din bumbac 100%, din materiale de calitate de la branduri consacrate și se pot personaliza cu grafică complexă și texte, prin personalizare DTF (direct to film), cea mai nouă tehnologie de imprimare policromie prin transfer termic.Printul rezultat prin această tehnologie este foarte rezistent în timp.

  • Tricouri polo

    Tricouri polo personalizate pentru angajații dvs.

    Înțelegem multitudinea de nevoi pe care le are fiecare companie, de aceea echipa Tempera e pregătită să îți ofere cele mai bune soluții în materie de personalizare tricouri. Personalizăm atât tricouri polo, cât și tricouri simple la baza gâtului, cămăși, bluze, uniforme, șorțuri, în diferite mărimi, atât pentru damă, cât și pentru bărbați și copii.

    Tricouri polo personalizate cu print rezistent

    Tricourile polo sunt din bumbac 100%, din materiale de calitate de la branduri consacrate și se pot personaliza cu grafică complexă și texte, prin personalizare DTF (direct to film), cea mai nouă tehnologie de imprimare policromie prin transfer termic. Printul rezultat prin această tehnologie rezistă foarte bine în timp.

  • Hanorace

    Hanorace personalizate pentru angajații dvs.

    Înțelegem multitudinea de nevoi pe care le are fiecare companie, de aceea echipa Tempera e pregătită să îți ofere cele mai bune soluții în materie de personalizare hanorace. Personalizăm atât tricouri polo, cât și tricouri simple la baza gâtului, hanorace, cămăși, bluze, uniforme, șorțuri, în diferite mărimi, atât pentru damă, cât și pentru bărbați și copii.

    Hanorace personalizate cu print rezistent

    Hanoracele sunt fabricate din materiale de calitate de la branduri consacrate și se pot personaliza cu grafică complexă și texte, prin personalizare DTF (direct to film), cea mai nouă tehnologie de imprimare policromie prin transfer termic. Printul rezultat prin această tehnologie rezistă foarte mult timp.

  • Fleece

    Jachete fleece/polar pentru damă și bărbați 

    Înțelegem multitudinea de nevoi pe care le are fiecare companie, de aceea echipa Tempera e pregătită să îți ofere cele mai bune soluții în materie de personalizare jachete fleece/polar. Personalizăm jachete, tricouri, hanorace, cămăși, bluze, uniforme, șorțuri, în diferite mărimi, atât pentru damă, cât și pentru bărbați.

    Jachete fleece/polar personalizate cu print rezistent

    Jachetele sunt fabricate din materiale de calitate de la branduri consacrate și se pot personaliza cu grafică complexă și texte, prin personalizare DTF (direct to film), cea mai nouă tehnologie de imprimare policromie prin transfer termic. Printul rezultat prin această tehnologie rezistă foarte mult timp.

  • Veste - Geci - Jachete

    Veste - geci jachete personalizate pentru afaceri:

    Asigurați-vă că echipa dvs. este atât protejată de frig, cât și în concordanță cu imaginea brandului dvs!

    Oferind geci personalizate de înaltă calitate, veți combina confortul angajatilor, cu vizibilitateabrandului dvs. Aceste geci pot fi personalizate cu logo-ul business-ului dvs., asigurând o prezență profesională și ușor de recunoscut în rândul colegilor și al clienților.

    Veste geci jachete personalizate Tempera Advertising - pentru sezonul rece:

    Uniformele dvs. pentru sezonul rece sunt incomplete fără veste personalizate. Aceste articole versatile oferă angajaților dvs. confort și funcționalitate, menținând în  același timp aspectul profesional. Personalizarea cu logo-ul dvs. adaugă o notă distinctivă și asigură că brandul dvs. este vizibil și recunoscut.

    Tempera Advertising e pregătită să îți ofere cele mai bune soluții în materie de personalizare textile. Personalizăm atât tricouri, cât și, cămăși, bluze, uniforme, șorțuri, în diferite mărimi, atât pentru damă, cât și pentru bărbați și copii.

    Textilele se pot personaliza cu grafică complexă și texte, prin personalizare DTF (direct to film), cea mai nouă tehnologie de imprimare policromie prin transfer termic. Printul rezultat prin această tehnologie rezistă foarte bine în timp.

  • Cămăşi

    Cămăși personalizate pentru angajații dvs.

    Înțelegem multitudinea de nevoi pe care le are fiecare companie, de aceea echipa Tempera e pregătită să îți ofere cele mai bune soluții în materie de personalizare cămăși . Personalizăm tricouri polo, tricouri simple la baza gâtului, hanorace, cămăși, bluze, uniforme, șorțuri, în diferite mărimi, atât pentru damă, cât și pentru bărbați și copii.

    Cămăși  personalizate cu print rezistent

    Cămășile  sunt fabricate din materiale de calitate de la branduri consacrate și se pot personaliza cu grafică complexă și texte, prin personalizare DTF (direct to film), cea mai nouă tehnologie de imprimare policromie prin transfer termic. Printul rezultat prin această tehnologie rezistă foarte mult timp.

  • Pantaloni
  • Şepci personalizate

    Şepci personalizate pentru angajații dvs.

    Înțelegem multitudinea de nevoi pe care le are fiecare companie, de aceea echipa Tempera e pregătită să îți ofere cele mai bune soluții în materie de personalizare șepci. Personalizăm șepci, tricouri polo, tricouri simple la baza gâtului, hanorace, cămăși, bluze, uniforme, șorțuri, în diferite mărimi, atât pentru damă, cât și pentru bărbați și copii.

    Şepci  personalizate cu print rezistent

    Şepcile  sunt fabricate din materiale de calitate de la branduri consacrate și se pot personaliza cu grafică complexă și texte, prin personalizare DTF (direct to film), cea mai nouă tehnologie de imprimare policromie prin transfer termic. Printul rezultat prin această tehnologie rezistă foarte mult timp.

  • Prosoape
  • Uniforme medicale și...
  • Pescuit și vânătoare
  • Pulovere

    Pulovere de calitate ce pot fi personalizate

  • Echipamente de lucru

    Echipamente( haine ) de lucru durabile, personalizate

     

    Alegeți dintr-o gamă variată de echipamente de lucru, create pentru a oferi confort, siguranță și durabilitate în mediile profesionale. Fie că sunteți în industria construcțiilor, producției sau a serviciilor, produsele noastre sunt selectate cu atenție pentru a face față cerințelor dure ale mediului de lucru.

    Pe langa factorul calității produselor, ceea ce face diferența este personalizarea cu logo-ul business-ului dvs., realizată cu tehnologii avansate de printing pe care le  deținem în atelierele Tempera Advertising. Această personalizare nu doar adaugă o notă distinctivă, ci este și rezistentă în timp și la intemperii, asigurând o imagine profesională durabilă și recunoașterea brandului în toate condițiile.

    Haine de muncă profesionale și durabile:

    Hainele de muncă sunt o parte esențială a mediului profesional, iar durabilitatea este crucială. Oferim o gamă largă de haine de muncă personalizate, proiectate pentru a asigura confort și siguranță pe termen lung.

    Prin tehnologia de ultimă oră în printing deținută de Tempera Advertising, personalizarea cu logo-ul dvs. este realizată într-un mod rezistent la trecerea timpului și la condițiile meteo nefavorabile. Această abordare asigură o imagine uniformă și profesională, contribuind la recunoașterea brandului și la durabilitatea echipamentului de lucru.

  • Echipament sportiv

    Ținute sportive unisex pentru a practica sportul preferat in echipa.

Filtre active